Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Σίριαλ από τον ΑΝΤ-1 στο Διαδίκτυο

Τα στελέχη του ΑΝΤ-1, βλέποντας ότι οι πρώτες διαδικτυακές σειρές τους είχαν ανταπόκριση από τους χρήστες, προχωρούν πλέον στο επόμενο βήμα.

Εντάσσουν στη Web TV τους άλλα δύο, ξένα αυτή τη φορά, διαδικτυακά σίριαλ από την Αμερική και την Αγγλία, ενώ έχουν εξασφαλίσει και άλλες δύο online παραγωγές.

Ηδη από χθες στο ΑΝΤ-1 Web TV Plus ανέβηκε η καθημερινή online σειρά «The cut» του BBC (http://www. antenna.gr/webtv/thecut), που ακολουθεί τη ζωή μια παρέας νεαρών στο Λονδίνο. Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τα αναπάντεχα γεγονότα και τις περιπέτειές τους σε μια παγκόσμια μητρόπολη. Η ιστορία ξεκινά με το θάνατο ενός από τους φίλους.

Σήμερα ανεβαίνει ακόμη μία web σειρά με τίτλο «Girl Number 9». Πρόκειται για ένα αμερικανικό θρίλερ, το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Τζέιμς Μόραν, σεναριογράφος σειρών όπως τα: «Doctor Who», «Torchwood», «Spooks» και «Severence». Η σειρά θα μεταδίδεται διαδικτυακά κάθε Τετάρτη και όλα ξεκινούν με τη σύλληψη του Βίνσεντ Μπόιλαν, ο οποίος κατηγορείται για τις δολοφονίες επτά κοριτσιών.

Τα στελέχη του ΑΝΤ-1 έχουν εξασφαλίσει άλλα δύο τέτοια σίριαλ, το «Pink» και το «Signs of Life», τα οποία θα ανεβάσουν προσεχώς στη διαδικτυακή τους τηλεόραση.

Για περισσότερες πληροφορίες, βλέπε : http://www.antenna.gr/tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου